Verksamheten igång igen

6 januari, 2023 Kent 0

Lördag 7/1 börjar vi våra aktiviteter i klubblokalen igen efter juluppehållet. Vinterns och vårens aktiviteter kommer uppdateras i aktivitetslistan så fort vi har har bestämt ett schema för aktiviteterna. Välkomna!

ändring av temaaktivitet

2 november, 2022 Kent 0

I vårt schema under fliken Aktiviteter har vi planerat in en temadag i vädring 5/11. Aktiviteten stryks och återkommer senare.

Hässleholm HMJF

23 oktober, 2022 Kent 0

Lördag den 29/10 finns vi på plats hos HMJF i Hässleholm på tågmarknaden. Vi tar med oss våra husbyggsatser och visar upp dessa samt har dem även till försäljning. Ses på plats!

Aktivitetslistan uppdaterad

18 september, 2022 Kent 0

Aktivitetslistan är uppdaterad med höstens schema. Vi kommer bl.a. ha körningar ett par lördagar och två temadagar. De flesta dagar går till s.k. arbetsdagar där vi bygger på anläggningen. Två utflykter är inplanerade, en till mässan i Hässleholm och en till Hjulmarknaden i Solna. Titta in på vårt schema under fliken Aktiviteter!

Ingen planerad aktivitet

20 juni, 2022 Kent 0

Nu är det sommar och vi gör upphåll med de planerade aktiviteterna. En viss verksamhet kommer ändå pågå med att ta fram husbyggsatser även under sommaren. Till hösten startar vi de planerade aktiviteterna igen med nya krafter och planer. Trevlig sommar!

Bankalaset i Skövde

25 maj, 2022 Kent 0

Vi kommer som vanligt att delta på Bankalaset i Skövde den 18/6. På plats har vi med oss våra husbyggsatser till beskådning och försäljning. Vi kommer försöka hinna med att ta med någon eller ett par nyheter. Ses på plats!

Aktiviteter uppdaterat

7 mars, 2022 Kent 0

Vårens aktivitetsschemat är uppdaterat. Kursiv text anger att vi är iväg på evenemang utanför klubblokalen och att det inte är säkert att det finns några medlemmar på plats i vår lokal. Dagar då vi har körning tar medlemmar med tåg att köra med. Med körtema 60-tal ligger tyngdpunkten på hur tågtrafiken såg ut under tidigt 60-tal. Med temat modern kör vi moderna tåg med inslag av museitåg. Välkommen att titta in!

Besök

13 februari, 2022 Kent 0

Nu tar vi emot besök i klubblokalen igen under vår ordinarie verksamhet. Förutsatt att du är symptomfri från covid är du välkommen att besöka oss de dagar vi har verksamhet. Tider vi är i klubblokalen finns under fliken Aktiviteter.