Bli medlem

Kalmar Modelljärnvägsklubb är en opolitiskt förening med målet att driva och bygga en modelljärnväg i skala H0 – 1:87. Förebilderna hämtars från närområden och ska efterlikna svenskt 50/60-tal. Gillar du att bygga och prata om modelljärnväg, vill vi gärna ha dig som medlem hos oss. Som medlem i Kalmar Modelljärnvägsklubb har du 10 % rabatt hos Pervald MJ samt på alla husmodeller som tas fram inom klubben (de som finns på vår hemsida).
Vi har en minimumålder på 12 år för att kunna bli medlem hos oss. Är du ännu inte 12 år, kom och besök oss och visa ditt intresse! Personlig lämplighet och kunskap går före ålder.

Vi har 4 olika medlems kategorier, Junior, senior, familjemedlemskap och stödmedlem. Junior är du till och med det året du fyller 25 år. Stödmedlem passar bra för dig som vill vara medlem men inte har tid eller möjlighet att besöka klubben regelbundet.

Medlemsavgifterna är : Junior 150 kr, Senior 500 kr, familjemedlemskap 700 kr och stödmedlem 250 kr.

Du kan välja att betala senior medlemsavgifter per halv år också, dvs. 250 kr/per 6 mån.

Medlemsavgiften ska betalas in på Bankgiro 5190-1593, alt. Swish 123 525 12 28.

OBS! Skriv ditt namn, så kassören vet vem som betalat. Medlemsavgiften ska vara betald senast den siste februari. Vi utebliven avgift från medlemmen kommer det en påminelse om att du inte har betalat, när du fått den har du till den siste mars på dig att betala. Har ingen avgift inkomit då, upphör ditt medlemsskap hos oss.