45-årsjubileum

3 september, 2023 Kent 0

Den 14 oktober firar Kalmar Modelljärnvägsklubb 45 år genom att ha öppet hus i vår klubblokal mellan kl 10 och 15. Vi kommer även att ha en mindre servering med varmkorv, fralla, kakor, kaffe, te och läsk. Välkommen!

Aktivitetsschemat uppdaterat

3 september, 2023 Kent 0

Aktivitetsschemat för hösten har uppdaterats under fliken Aktiviteter. OBS, håll koll på schemat då snabba ändringar ibland kan uppstå.

sommar

18 juni, 2023 Kent 0

Under sommar har vi inga planerade aktiviteter i klubblokalen. Vi önskar alla en skön och avkopplande sommar. Byggsatsproduktionen fortlöper även sommartid

Skövde 17/6

20 maj, 2023 Kent 0

Lördagen den 17e juni deltar vi på Bankalaset i Skövde. Vi tar med våra husbyggsatser till beskådan och försäljning. Vi ses på plats!

fotovisning framflyttad

8 maj, 2023 Kent 0

Den planerade fotovisningen 13 maj är framflyttad till i höst. Anledningen är att vi inte hunnit samla ihop de bilder vi behöver till visningen. Vi hoppas det kommer bli av under hösten istället. Lördagen ägnas som arbetsdag med alla de aktiviteter som fortlöper i klubben.

Mot Mönsterlösa

20 mars, 2023 Kent 0

Nu bygger vi den saknade och sista biten in mot Mönsterlösa. Skiljeväxeln är inlagd och landskapsmoduler under uppförande. Till höger järnvägen mot Mönsterlösa och till vänster Kläckebergabanan. Mellan de båda banorna ligger banvaktarstugan.