Mot Mönsterlösa

20 mars, 2023 Kent 0

Nu bygger vi den saknade och sista biten in mot Mönsterlösa. Skiljeväxeln är inlagd och landskapsmoduler under uppförande. Till höger järnvägen mot Mönsterlösa och till vänster Kläckebergabanan. Mellan de båda banorna ligger banvaktarstugan.

Verksamheten igång igen

6 januari, 2023 Kent 0

Lördag 7/1 börjar vi våra aktiviteter i klubblokalen igen efter juluppehållet. Vinterns och vårens aktiviteter kommer uppdateras i aktivitetslistan så fort vi har har bestämt ett schema för aktiviteterna. Välkomna!

ändring av temaaktivitet

2 november, 2022 Kent 0

I vårt schema under fliken Aktiviteter har vi planerat in en temadag i vädring 5/11. Aktiviteten stryks och återkommer senare.

Hässleholm HMJF

23 oktober, 2022 Kent 0

Lördag den 29/10 finns vi på plats hos HMJF i Hässleholm på tågmarknaden. Vi tar med oss våra husbyggsatser och visar upp dessa samt har dem även till försäljning. Ses på plats!

Aktivitetslistan uppdaterad

18 september, 2022 Kent 0

Aktivitetslistan är uppdaterad med höstens schema. Vi kommer bl.a. ha körningar ett par lördagar och två temadagar. De flesta dagar går till s.k. arbetsdagar där vi bygger på anläggningen. Två utflykter är inplanerade, en till mässan i Hässleholm och en till Hjulmarknaden i Solna. Titta in på vårt schema under fliken Aktiviteter!

Ingen planerad aktivitet

20 juni, 2022 Kent 0

Nu är det sommar och vi gör upphåll med de planerade aktiviteterna. En viss verksamhet kommer ändå pågå med att ta fram husbyggsatser även under sommaren. Till hösten startar vi de planerade aktiviteterna igen med nya krafter och planer. Trevlig sommar!