Besöka oss

Du är varmt välkommen för ett besök hos oss för att se och uppleva vår anläggning.

Vi har öppet under skolornas vår- och höstterminer enligt vår aktivitetslista. För att få reda på när och vad som händer under vilka dagar och datum ber vi er titta på fliken Aktiviteter. Tider utanför schemalagda aktiviteter ber vi er att kontakta oss.

Du är alltid välkommen att besöka oss, byggdag/kväll som kördag, men försäkra dig fört om att det är en aktivitetsdag (se under fliken Aktiviteter).

Vill du själv gå runt och upptäcka vår anläggning och se hur det går till när vi bygger. Då är det våra byggkvällar eller bygglördagar som du ska komma och besöka oss på. Då brukar det även vara lite mindre folk i lokalen vilket möjliggör att du kan få en bra och trevlig stund hos oss. Då finns det även möjlighet att samtala med föreningens medlemmar i större utsträckning än under en kördag.

På våra kördagar kör vi och diskuterar allt som har med modelljärnväg att göra. Vill du se rullande modelltåg på en av Sverige finaste anläggningar så är du varmt välkommen en kördag. Då utrymmet mellan anläggning i vår stora rum inte är så stor, så rekommenderar vi att ni är ute i god tid innan planerad körning ska starta för att få en bra plats.

Alla är välkomna att besöka oss under våra öppettider, gammal som ung. Men vi rekommenderar att barn bör vara från 5 år för att kunna få en rolig upplevelse hos oss. Då vår anläggning är en bra bit från golvet så kan det bli svårt för småbarn att se. Vi hjälper till i så stor utsträckning som möjligt genom att låna ut pallar som dem kan stå på för att komma upp i en bra höjd för kunna se.

Vi brukar ofta servera kaffe och macka hos oss och även om du inte är medlem hos oss är du välkommen att vara med. Det kostar 20 kronor och alla pengar tillfaller föreningen. Det är oftast där vid kaffebordet som det diskuteras och spinns på ideer. Kanske har du något du vill berätta för oss eller något som du vill veta om föreningen.

Fråga på! Kan vi inte svara just då, så tar vi reda på det och återkommer med ett svar.

Information om hur du hittar hit finner du under fliken hitta till oss.